Winactie: Maak kans op het boek ‘De Massasprint’

woensdag 15 augustus 2018 om 06:00

Tijdens de BinckBank Tour zijn er dit jaar weer de nodige vlakke ritten in het etappeschema opgenomen. Grote kans op de nodige massasprints dus! Als eerbetoon aan de rappe mannen zijn er deze week drie exemplaren van het boek ‘De Massasprint – De 50 Beste Sprinters Ooit’ van Louis Bovée te winnen.


In ‘De massasprint’ vindt u een portret van de 50 beste spurters ooit, met onder anderen Mark Cavendish, Peter Sagan, Marcel Kittel, André Greipel en Dylan Groenewegen. Maar ook: Jean-Paul van Poppel, Jeroen Blijlevens, Mathieu Hermans, Rik van Looy, Eddy Merckx, Freddy Maertens, Gerben Karstens alsmede de Italiaanse ‘kanonnen’ Mario Cipollini en Alessandro Petacchi. Een aantal snelheidsduivels vertelt er zélf openhartig over. Hoe word je topsprinter? Welke psychische en fysieke eigenschappen spelen een belangrijke rol? De meest historische sprints? ‘De massasprint’ geeft het antwoord.

Wat moet je doen?

Geef antwoord op de volgende vraag:
Welke sprinter won vorig jaar de Touretappe op de Champs-Élysées?

Deadline: Maandag 20 augustus om 12:00
De winnaar krijgt persoonlijk bericht en de naam wordt bekendgemaakt in het bericht van de volgende winactie. Bij meerdere goede antwoorden zal loting uitkomst bieden.

De vorige winactie is gewonnen door Ton Eijndhoven en Timo Vlagsma. Zij wonnen VIP-kaarten voor de ploegenpresentatie van de BinckBank Tour.

Dit artikel delen: