Sluit het wielerjaar af met de Santa Ride en scoor een kerstoutfit

zondag 12 december 2021 om 00:00
Sluit het wielerjaar af met de Santa Ride en scoor een kerstoutfit

foto: NL Tour Rides

Ad

De Santa Run is sinds 2008 uitgegroeid tot een begrip. In kerstmanpakken rennen deelnemers in tussen in heel Nederland voor het goede doel. Goed nieuws voor de wielerrecreanten, want NL Tour Rides pakt op zondag 19 december uit met de Santa Ride. Ook hieraan is een goed doel verbonden: deelnemers halen geld op voor het Fonds Gehandicaptensport.


De Santa Ride zal plaatsvinden in vier verschillende plaatsen, verdeeld over verschillende hoeken van het land: Amerongen, Delft, Eindhoven en Haarlem. In Amerongen verzamelen alle kerstmannen zich in Fietscafé De Proloog voor een route van zeventig kilometer over de Utrechtse Heuvelrug. Vanuit Fietscafé De Cyklist in Eindhoven kunnen deelnemers kiezen voor negentig kilometer door de Brabantse Kempen.

Dat is meteen ook de langste route. Vanuit de overige twee startplaatsen zijn routes uitgezet van tachtig kilometer. Vanuit het Delfts Brouwhuis trekken deelnemers in hun rode pakken dwars door het Groene Hart, terwijl in Haarlem eenieder zich verzamelt in de Jopenkerk. Daarna is er een ronde uitgestippeld door de Noord-Hollandse duinen. Zodra jij je inschrijft, ontvang je van NL Tour Rides je kerstmannenoutfit.

Fonds Gehandicaptensport
Wanneer jij het deelnemerspakket aanschaft, gaat daarvan een deel als donatie naar het Fonds Gehandicaptensport. Je hoeft daar verder niets voor te doen, alleen zo veel mogelijk plezier maken op zondag 19 december. Het goede doel zet zich in om gehandicapte sporters te helpen door bijvoorbeeld te helpen bij het aanschaffen van sporthulpmiddelen. Denk aan een prothese of speciale sportrolstoel.

Kom in actie en doe op zondag 19 december mee aan de Santa Ride! Als jij je inschrijft, bestaat je deelnamepakket uit:

  • Santa Ride Winter Jersey +Beard Buff en Hat (NL Tour Rides stuurt dit vooraf op)
  • Maxim sportreep en sportgel voor onderweg
  • Heerlijke kop verse koffie voor de start
  • Heerlijk eerste biertje, gluhwein, of een ander drankje na de finish
  • GPX route van elke 70 à 80 kilometer
  • Leuke verzorging onderweg
  • Komoot Regiopakket (t.w.v. € 8,99)
  • Donatie aan Fonds Gehandicaptensport

Heb je van de editie van 2020 al een Santa Outfit? Schrijf dan in met de optie zonder wielershirt!

Dit artikel delen:

Net binnen

Populair

Materiaalzone