Nieuwe Deense zege voor Johim Ariesen
foto: Topcompetitie/Léon van Bon
zondag 1 mei 2016 om 18:32

Nieuwe Deense zege voor Johim Ariesen

Johim Ariesen heeft zijn tweede overwinning in twee dagen geboekt. Gisteren zegevierde de Metec-TKH-sprinter in de GP Viborg, vandaag is hij de snelste in Skive-Løbet (1.2).

Daarmee sluit de 28-jarige Ariesen een succesvolle week af voor zijn continentale formatie. Afgelopen week ging Maarten van Trijp naar huis met de winst in de Arno Wallaard Memorial. Dit weekend is het dus dubbel prijs in Denemarken.

RIDE Magazine
8 Reacties
Sorteer op:
1 mei 2016 18:42
misschien ondanks zijn 28 jaar volgend jaar toch eens een niveautje hoger proberen?
1 mei 2016 18:57
p/b is de afkorting voor powered by of zoiets?
1 mei 2016 19:10
@Pirazzi: Meestal powered by of presented by ja
1 mei 2016 20:30
roompot geef deze man een kans! net als kai reus
Giant Alpecin kan ook wel zo'n renner gebruiken.
1 mei 2016 21:31
Je wint een 1.2 koers en moet gelijk handtekeningen uitdelen. Niet aan een jong Deens mannetje, maar aan een man op middelbare leeftijd haha.

On topic: Zou prima bij Roompot kunnen rijden. Giant lijkt me echt te hoog gegrepen. 1.2 koersen zijn ook wedstrijden bij ons in de Topcompetitie.
2 mei 2016 00:09
Steengoed renner, Roompot/TLJ-materiaal.
2 mei 2016 06:52
Hij wint al jaren veel koersen, dus een stapje hoger lijkt logisch. Waarom komt het daar dan toch steeds niet van? Overigens is het natuurlijk afwachten of het wel een succes is als je zo iemand overplant naar een andere ploeg. Dat hij zoveel wint, zal ook liggen aan de renners met wie hij rijdt: die cijferen zich blijkbaar voor hem weg en vormen kennelijk een prima sprinttrein. Soms is het beter om éénoog in het land der blinden te zijn (met alle respect voor zijn ploeggenoten) dan één van de velen die een koers zouden kunnen winnen. Je ziet het ook wel bij voetballers: een topper bij pakweg Heerenveen is nog niet meteen iemand die gedijdt bij pakweg Ajax. Er zijn legio voorbeelden van uitstekende spelers die een stap hogerop gaan, maar opeens bankzitter zijn die nauwelijks nog aan spelen toekomen.

Reacties zijn gesloten.