Milan Vader verlaat ziekenhuis: “Bedankt aan de dokter voor het redden van mijn leven”

vrijdag 29 april 2022 om 20:44
Milan Vader verlaat ziekenhuis: “Bedankt aan de dokter voor het redden van mijn leven”

foto: Cor Vos

Milan Vader mag het ziekenhuis verlaten, dat heeft de Nederlander van Jumbo-Visma zelf bekendgemaakt met een bericht op Instagram. Vader heeft het in een uitgebreid bericht over de val zelf, de revalidatie en over de dokter die zijn leven redde. “Ik ben super blij dat ik kan ‘wegwandelen” na deze crash.”

De nieuwe RIDE is nu verkrijgbaar! Onze wintereditie staat in het teken van terugblikken en vooruitkijken. Over binnen fietsen op de beste smart trainers, buiten fietsen onder uitdagende omstandigheden, maar ook het opzoeken van adembenemende fietsgebieden waar de zon nog wel schijnt.
Bestel 'm nu online en je krijgt hem binnen enkele dagen thuisbezorgd.

De 26-jarige renner begint zijn bericht met terug te blikken naar de afgelopen moeilijke weken. “De laatste drie weken zijn zeer onzeker geweest voor mij en de mensen rondom mij. Dit was de hoofdreden waarom we het nieuws in kleine kring hielden. Het zorgde ervoor dat mijn familie kon focussen op wat echt belangrijk is”, aldus Vader. “De situatie verbetert nu elke dag”, waarna Vader een korte medische samenvatting geeft van zijn toestand na de val.

“Ik herinner me niets meer van de dag dat ik gevallen ben totdat ik wakker ben geworden, twee weken na de val. Ik ben dus pas wakker sinds een goede week. Ik heb eigenlijk alles terug vanaf nul moeten leren. Ook terug kunnen wandelen was een opdracht. Ik ben super blij dat ik kan ‘wegwandelen’ na deze valpartij.”

“Ik heb nu, hier in het Erasmus ziekenhuis in Rotterdam, het nieuws gekregen dat ik morgen het ziekenhuis mag verlaten en thuis mag werken aan mijn revalidatie. Ik wil jullie allemaal bedanken voor jullie massale steun. Het heeft me echt kracht gegeven om dit te overwinnen. Ik zou ook graag de koersdokter van de Ronde van het Baskenland willen bedanken, door zijn snelle handelen heeft hij mijn leven kunnen redden.”

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Milan Vader (@milanvader)

Dit artikel delen:

10 Reacties

Wheely 29 april 2022 om 20:49

Fantastisch bericht dit! Hulde aan de doktoren inderdaad.

0
josi 29 april 2022 om 20:56

Geweldig nieuws. Succes met het herstel, Milan!

0
Guushovd 29 april 2022 om 21:04

Pfff, goed nieuws, die foto stemt vooral positief.

0
Murcia 29 april 2022 om 21:10

Goed om juist deze foto weer te zien. Alle succes gewenst bij zijn herstel!

0
Michelangelo 29 april 2022 om 22:58

Gelukkig weer een renner die weg kan wandelen na een nare crash! En nu hopen op volledig herstel.

0
Monsieur vdS 30 april 2022 om 00:16

Poe, dat was echt heftig dan. Pas na twee weken wakker worden is niet niks. Wist niet eens dat hij in soort coma lag. In ieder geval erg mooi nieuws en succes gewenst bij zijn verdere herstel!

0
Ward 30 april 2022 om 07:03

De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Succes man!

0
Wim Kruithof 30 april 2022 om 08:02

Godzijdank dat deze man weer wandelen kan. Wat wijs ook om het nieuws en de spanning in kleine kring te houden. Lijkt me bijzonder heftig. Alle geluk en zegen gewenst in zijn verder herstel… en dokteren kunnen niet genoeg bedankt worden inderdaad.

0
Blackcanyon 30 april 2022 om 09:16

Hoping to see him soon on his bike for many safe Milan Miles!

0
Jean Dumas 30 april 2022 om 09:43

Hoera, ik kan niet anders zeggen.

0

Headlines

Populair

Materiaalzone