Gent-Wevelgem nodigt Roompot-Nederlandse Loterij uit
Brian van Goethem - foto: Marcel Koch (archief)
woensdag 25 januari 2017 om 08:43

Gent-Wevelgem nodigt Roompot-Nederlandse Loterij uit

Gent-Wevelgem heeft gisteravond vier wildcards uitgedeeld. Eén van de uitnodigingen voor de Belgische WorldTour-wedstrijd gaat naar Roompot-Nederlandse Loterij.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

De overige drie wildcards zijn logischerwijs gegaan naar drie Belgische ProContinentale teams: Wanty-Groupe Gobert, Sport Vlaanderen-Baloise en het nieuwe WB-Veranclassic-Aqua Protect. In een later stadium zal organisator Flanders Classics nog drie ploegen van het tweede niveau een uitnodiging versturen.

Gent-Wevelgem wordt dit jaar op 26 maart verreden en werd vorig jaar gewonnen door Peter Sagan.

RIDE Magazine
2 Reacties
Sorteer op:
25 januari 2017 08:45
Ik neem aan dat Verandas Willems ook wel zeker is, maar opvallend dat ze nog niet genoemd zijn. Cofidis en een tweede Franse ploeg voor de overige plaatsen?
25 januari 2017 12:34
direct energy zal ook wel deelnemen

Reacties zijn gesloten.