Fabio Jakobsen haalt keihard uit naar Dylan Groenewegen: “Onze ontmoeting had vertrouwelijk moeten blijven”

vrijdag 7 mei 2021 om 07:15
Fabio Jakobsen haalt keihard uit naar Dylan Groenewegen: “Onze ontmoeting had vertrouwelijk moeten blijven”

foto: Cor Vos

Fabio Jakobsen heeft in een serie tweets fel uitgehaald naar Dylan Groenewegen. De sprinter van Deceuninck-Quick-Step is niet blij met de recente uitspraken in de media van Groenewegen. “Ik ben teleurgesteld dat Dylan in het openbaar gesproken heeft over onze ontmoeting.”

Groenewegen en Jakobsen zijn de hoofdrolspelers in het grote drama van de Ronde van Polen van vorig jaar. In de ontknoping van de openingsetappe veroorzaakte Groenewegen een massale valpartij, waarbij Jakobsen levensgevaarlijk gewond raakte. De sprinter van Jumbo-Visma werd voor zijn ongeoorloofde sprint voor negen maanden geschorst.

Ontmoeting
Jakobsen maakte in april na een intensieve revalidatie van negen maanden zijn comeback in de Ronde van Turkije. Groenewegen, wiens schorsing morgen afloopt, keert zaterdag weer terug in het profpeloton in de Giro d’Italia.

In aanloop naar zijn comeback stond Groenewegen vorige week de Nederlandstalige pers te woord. In interview met onder andere deze website sprak hij openhartig over zijn eerste ontmoeting met Jakobsen sinds het ongeluk.

‘Dylan heeft mij geen excuses aangeboden’
In een serie tweets reageert Jakobsen op deze uitlatingen: “Ik ben verrast over de uitspraken van Dylan Groenewegen over onze recente ontmoeting. Wat er besproken is tijdens deze bijeenkomst had vertrouwelijk moeten blijven tussen ons en ons juridisch team.”

“Laat ik duidelijk zijn: Dylan heeft mij geen persoonlijke excuses aangeboden en heeft ook geen bereidheid getoond om enige verantwoordelijk voor zijn daden te nemen. Ik zou nog steeds graag tot overeenstemming met Dylan willen komen”, schrijft de Nederlandse kampioen van 2019 op social media.

“Mijn juridisch team is bezig vervolgstappen ingang te zetten. Om die reden zal ik verder geen commentaar geven.”

Dit artikel delen:

420 Reacties

Papa Bart 7 mei 2021 om 03:41

Dusss…. twee lefgozers razen naar de finishlijn, de één ligt nog een beetje voor en knijpt de passage een beetje dicht, die toch al wat smal was. Dat is wel onreglementair, maar bepaald niet ongebruikelijk op dat niveau en het is niet zo dat de achterliggende lefgozer niet ff af kan remmen en denken, morgen weer een dag..

De weg naar die streep loopt af waardoor de snelheid eigenlijk nog nauwelijks beheersbaar is, en dat is al jaren bekend..

De veiligheidsmaatregelen ondanks al die wetenschap zijn onvoldoende, het gaat mis.

Toch wordt de schuld neergelegd alleen bij de voorste lefgozer, die wordt voor een tot dusver ongekende tijd geschorst. Zonder precedent of helder reglement.

Dat is natuurlijk allemaal giga gelul. Het gaat om de pecunia. En daartussen worden twee jonge mensen, fanatieke sporters die willen winnen tegen elkaar uitgespeeld en vermorzeld.

Diep en diep triest, en hoewel volkomen begrijpelijk op zijn leeftijd, jammer dat FJ zich zo
laat manipuleren… en wellicht net zo triest maar ene DG wordt kennelijk toch wat beter begeleid (jammer dat dat nodig is) en doet daardoor wat meer ingetogen uitspraken.

0
Al Phila 7 mei 2021 om 05:06

En dan heb je het nog niet over de helm gehad, die FJ al kwijt was voordat hij iets raakte. Ondertussen fietsen hij en DQS nog steeds met dat materiaal rond. Kop in ‘t zand.

0
Jean Dumas 7 mei 2021 om 05:10

Groenewegen moet uit de media blijven en nederig zijn, dan komt het goed.

0
A.M.M. Jonkers 7 mei 2021 om 07:20

Zijne Grijze Eminentie Patrick L. heeft hier duidelijk een (behoorlijk vooringenomen) aandeel in.
Tijd dat die dakduif tot de orde wordt geroepen.

En…Fabio Jakobsen heeft -bij mij in ieder geval- heel veel krediet verspeeld.

0
jopie777 7 mei 2021 om 07:22

edit wf: dergelijke insinuaties mag je achterwege laten

0
lampje 7 mei 2021 om 07:30

Complotwappie

0
A.M.M. Jonkers 7 mei 2021 om 07:43

Uw 1e bijdrage hier is een complottheorie……

0
boehoe 7 mei 2021 om 09:59

In dit geval gewone gekte. Een complot wordt niet gesuggereerd. Of was bill gates ook van de partij jopie?

0
Marik 7 mei 2021 om 10:39

Dit soort berichten mogen wat mij betreft meteen worden verwijderd en de schrijver mag worden geband. Dit slaat werkelijk helemaal nergens op.

Edit: dank redactie, snel gehandeld!

0
Julius de Wal 7 mei 2021 om 07:27

Geen excuses? Groenewegen moet zich kapot schamen! Hij vind waarschijnlijk dat hij niet fout is geweest. Dat hij ook zegt ” we hebben beide ons hart kunnen luchten”. Er is hier maar 1 slachtoffer en dat is Jakobsen. Groenewegen ging van zijn lijn af omdat hij het niet kon verdragen dat Jakobsen anders had gewonnen. Het was echt een vreselijke actie van Groenewegen! En dan geen excuses. Die vent zou nooit meer mogen fietsen.

0
bartp25 7 mei 2021 om 08:46

Ik wil je aanraden het interview van DG te kijken vlak na de crash :)

0
mocca 7 mei 2021 om 11:27

Hij heeft meerdere keren gezegd dat hij en fout heeft gemaakt, ook in het laatste interview

0
Explorer 7 mei 2021 om 07:36

Wat een smet voor beide heren. Niemand wint hiermee. En niet omdat er iemand MOET winnen, maar wel voor onderlinge emotionele (en misschien wel juridische) afhandeling.

Veel spraken hier al over een juridisch stuk of over kamp groenewegen en kamp jakobsen.
Ik vind het persoonlijk moeilijk om daar iets over te zeggen, ken alleen de situatie voor en tijdens de val, en niet wat er daarna allemaal (is) gebeurt.
Hoe kan ik of menig ander dan inhoudelijk daar over spreken?

Hopelijk vinden de jongens (ze zijn allebei nog zo jong) elkaar weer op de weg en ‘winnen’ ze sportief van elkaar.

Iemand zei ooit:
“If we open a quarrel between past and present, we shall find that we have lost the future.” Hopelijk gaan ze daar niet heen.

0
Melkzuur 7 mei 2021 om 07:58

Groenewegen laat door zijn verklaringen uitschijnen dat het allemaal wel meevalt met het leed van Jokobsen (was een goed gesprek, joh!), en dat ze niet moeten overdrijven met het bepalen van de schadevergoeding.
Jakobsen voelt zich erg onzeker (als hij geen topspurter meer wordt zoals hij er vorig jaar wel nog een was, verliest hij letterlijk miljoenen euros aan loon), en zal daarom erg moeilijk om kunnen gaan met de goednieuwsshow van en rond Groenewegen.
Zij die de reactie en frustratie van Jokobsen niet kunnen begrijpen, hebben wel erg weinig empathie.

0
Jooop 7 mei 2021 om 09:09

Als je de reacties van Groenewegen gevolgd hebt en desondanks wilt doen voorkomen alsof hij doet alsof het leed van Jakobsen niet zoveel voorstelt getuigt dat volgens mij van kwaadwilligheid. Vermorzeldrang. Spijtige zaak.

0
Julius de Wal 7 mei 2021 om 09:52

Die reacties van eerder hoef je niet meer serieus te nemen. Groenewegen ziet het nu anders.

0
Marik 7 mei 2021 om 10:47

@Julius, nee hoor Groenewegen ziet het niet anders. Groenewegen zit klem in het juridische gevecht.

0
Merlinappa 7 mei 2021 om 08:08

Blijft een hele aparte situatie dit. DQS/Jakobsen die in eerste instantie ontkennen danwel liegen dat er geen een gesprek is geweest. Daarna TJV/Dylan die aangeven dat er goed gesprek is geweest en inhoudelijk er niks over loslaten, en dan vervolgens dit; waarbij er door Fabio zelf deels op de inhoud wordt ingegaan terwijl hij zegt dat hij dat niet wil.

Er zijn in dit verhaal helaas alleen maar verliezers, maar ik vind de aanpak van DQS danwel het advocatenteam achter Jakobsen wel uiterst dubieus. Ze lijken er alles aan te doen om Dylan te willen veroordelen, financieel uit te melken danwel slecht in de media te brengen met dit soort zaken. Ik kan niet geloven dat Fabio dit zelf heeft getikt zonder dat er iemand anders bij betrokken was.

Daarnaast zijn de Vlaamse trollen ook weer en masse uit hun kotten gekomen zie ik.

0
KimJungPoels 7 mei 2021 om 08:16

De aanpak van beide kampen is wel wat raar vind ik, Deceuninck speelt het met name niet slim doordat ze vrij veel negatieve publiciteit krijgen zo.

Ik vind Groenewegen en Jumbo echt erook niet netjes met dit enorme charmeoffensief wat gecreëerd wordt zo vlak voor de giro, waarbij Groenewegen zelf ook als een soort slachtoffer wordt neergezet.

Groenewegen zou in de luwte terug gebracht worden, en dat was zeker voor Jakobsen ook gewoon een hele prettige oplossing geweest. Uiteindelijk kiest Jumbo dan toch om hem op te stellen in de giro. Iets wat hun goed recht is. Maar dat hele PR-offensief met interviews bij elk medium in dit land om wat positieve gevoelens te creëren, daar is Jakobsen totaal niet bij gebaat. En dat is ook totaal niet in lijn met de eerder gecommuniceerde strategie waarbij Groenewegen in de luwte zou worden gehouden.

Overigens snap ik dat Groenewegen qua emoties dit kwijt moet kunnen. Maar ze hadden wel beter na kunnen denken wat dit met het échte slachtoffer Jakobsen zou doen.

0
platteprijs 7 mei 2021 om 08:22

@KJP dit is wel erg eenzijdig. Wie zegt bovendien dat Jumbo hier niet over nagedacht heeft. Ik verwacht eerder dat de reactie vanuit het Quickstep-kamp doelbewust is.

0
mus van de maasstad 7 mei 2021 om 08:22

Ja maar wat moeten ze dan? Gewoon weer opstappen alsof er niks gebeurd is? Vervolgens allemaal vragen krijgen over waarom er nog geen gesprek geweest is terwijl dat er wel geweest is?

En geloof mij dat dylan ook slachtoffer is. Die heeft maanden stuk gezeten

0
Merlinappa 7 mei 2021 om 08:32

Natuurlijk is Fabio het ‘grotere’ slachtoffer, maar ze zijn beide slachtoffers. In hoeverre het een charme-offensief van TJV is weet ik niet. Dylan heeft welgeteld bij 1 show gezeten, misschien wel op uitnodiging van Humberto zelf, en dat wordt vanzelfsprekend veel door andere media verspreidt. Daar heeft TJV uiteindelijk geen invloed op natuurlijk.

En dat ie in de Giro start is ook niet gek; alle kleinere rondjes vallen zo ongeveer weg door corona. Die jongen moet toch ergens weer eens gaan koersen.

0
KimJungPoels 7 mei 2021 om 08:38

Mwah Groenewegen wordt ook wel op alle andere media met allerlei specials weggezet hoor. Vrijwel iedere nieuwssite heeft een groot artikel met hem.

Ze hadden bij Jumbo ook gewoon een kort filmpje van Groenewegen op kunnen nemen vlak voor de Giro, en hem niet bij Humberto laten plaats nemen. Dan hadden ze in ieder geval rekening gehouden met het échte slachtoffer in deze zaak. Nu komt het op mij toch wel echt over als wat positieve media genereren voor Groenewegen.

Iets wat ik vanuit Groenewegen kan snappen, want ik geloof zeker dat hij het heel moeilijk heeft gehad. Maar iets waarvan ik ook begrijp dat dit bij Jakobsen ook wel enorm slecht kan vallen. Jakobsen zit nog wel in de revalidatie om weer echt op niveau te komen. En opeens komt daar de dader in het nieuws met een charmeoffensief van enorme proporties waarin hij zelf ook geschilderd wordt als slachtoffer dat het enorm moeilijk heeft gehad. En en passant doet Groenewegen het ook nog even voorkomen alsof er een heel goed gesprek is geweest terwijl dat voor Jakobsen niet zo voelt.

De eerste fout is wat mij betreft dat het in de luwte houden van Groenewegen, wat Jumbo zou doen, niet gebeurd is. De tweede fout is dat Deceuninck daar wel weer erg heftig op reageert door een serie tweets.

0
Merlinappa 7 mei 2021 om 08:54

wat mij betreft was de eerste fout het ontkennen van het gesprek door DQS/Jakobsen.

Verder doe je heel veel aannames alsof al die artikelen zo gepland zijn vanuit TJV, maar ik denk dat dat reuze meevalt. We zullen nooit weten hoe hij bij Humberto terecht is gekomen, maar duidelijk is dat de media het vanaf daar heeft opgepakt, en gezien de discussie die er rondom ontstaat lijkt mij het logisch dat de media dat uit zichzelf heeft gedaan, dat levert immers clicks en views op. Sterker nog; ik denk dat TJV het liefst zo ver mogelijk weg blijft van die discussie dus ik kan me absoluut niet voorstellen dat zij zelf bij alle media hebben aangeklopt met het verzoek een artikel over Dylan te schrijven. 90% van de media zegt in zo'n geval ook doodleuk 'flikker op, bepalen we zelf wel'. Ik heb ook nergens het idee dat de media Dylan ook als slachtoffer weg zet; hij heeft simpelweg zijn kant van het verhaal vertelt bij Humberto en ik heb eerder het idee dat jij het zo interpreteert. Maar dat mag, vrij land enzo. ;)

0
KimJungPoels 7 mei 2021 om 09:04

Als ik nu.nl zie met: “Zo krabbelde Groenewegen uit een diep dal op weg naar rentree” dan vind ik dat toch wel heel erg lijken alsof dat een slachtoffer is.

Verder vind ik dus dat Groenewegen niet bij Humberto had moeten gaan zitten. Hij had met zo min mogelijk media aandacht zijn comeback moeten maken, en op televisie bij een grote nationale talkshow gaan zitten past daar niet in. De rol van Jumbo daarbij is uiteraard een aanname, ik ga ervan uit dat zij daar weet van hebben. En ik heb inderdaad het gevoel dat dit een uitgekiend charmeoffensief is. En dat werpt zijn vruchten af.

Hoe dan ook, in zijn algeheel was het voor mij veel beter geweest als er zo min mogelijk aandacht was gekomen voor de rentree van Groenewegen. En dat is nagelaten door Groenewegen zo uitgebreid zijn verhaal te laten doen.

0
Thijs E 7 mei 2021 om 09:12

Voor het mentale van DG speelt misschien nog meer mee dat hij vader is geworden en het toch even serieus slecht ging met die kleine.

De uitleg over zijn deelname aan de Giro (eerder geplande kleine koersen vallen uit, of er is een hoog risico dat ze uitvallen) klinkt legitiem. Bij TVJ snapt men wel dat daar een golf aan publiciteit bij komt kijken en dan snapt ik dat men in deze tijden ervoor kiest om te proberen regie te houden over die golf.

Ook dat komt niet spontaan, warm en sympathiek over, maar dat is wel hoe profsport werkt.

0
Theo H 7 mei 2021 om 09:13

@KJP: Goede, afgewogen reactie waar neutrale volger het mee eens kan zijn! Helaas een zeldzaamheid in deze lange lijst reacties.

0
RiccardoRicco 7 mei 2021 om 11:30

Precies wat KJP hier allemaal zegt.

0
platteprijs 7 mei 2021 om 08:18

Het zou Jakobsen of zijn souffleurs bij Quickstep sieren als ze ook excuses bij de Poolse organisatie of de UCI eisen. Maar dit zie ik niet gebeuren. Groenewegen blijkt een rode lap voor PatLef te zijn. Deze ploeg heeft veel baat als ze een tweetal pr-professionals in dienst zou nemen. Want de manier hoe de ploeg naar buiten toe treedt, is af en toe oerdom. Het is jammer maar Jakobsen heeft zoals ik hierboven lees in 1 dag veel sympathie verloren.

0
Merlinappa 7 mei 2021 om 08:33

Mee eens; ik vind het onbegrijpelijk dat PatLef zijn gram niet wil halen bij de Poolse organisatie danwel UCI, die beide duidelijk schuldig zijn door nalatigheid.

0
mus van de maasstad 7 mei 2021 om 08:19

Wat ik best raar vind (tenzij ik iets gemist heb) is dat er vanuit kamp Fabio/DQS 0.0 pijlen op de organisatie/uci gericht zijn. Die hebben imo meer schuld aan de geleden schade (de totaal onveilige veiligheidshekken + debiele sprint bergaf waar al jaren over geklaagd is) dan groenewegen. Ja dylan zat fout, maar hoevaak zijn massasprints nu al in valpartijen geëindigd? Gevolgen zijn verre van zo ernstig geweest als nu in polen.

Maar goed, patje heeft blijkbaar besloten dat Dylan en alleen Dylan moet bloeden.

0
Aerosolo 7 mei 2021 om 09:12

Heeft de organisatie van Polen gezegd dat ze een gesprek met Jakobsen gehad hebben en dat het een heel fijn gesprek is en dat ze nu weer vooruit kijken?

0
horsm 7 mei 2021 om 12:54

hahaha…. nee natuurlijk niet. Maar heeft de organisatie excuses gemaakt en verantwoordelijkheid genomen?

0
mus van de maasstad 7 mei 2021 om 16:49

@aerosolo

Heb jij sinds het ongeluk vanuit DQS ook maar 1x een reactie richting polen/uci gehoord die ook maar half zo heftig is als naar dylan?

0
Aschwin Versteegden 7 mei 2021 om 08:23

Zucht……………..Kunnen we please met de Giro starten? Wat een gelul allemaal

0
platteprijs 7 mei 2021 om 08:29

+1

Maar daar zit ‘m ook de angel, het moment van de actie van het Quickstep-kamp is doelbewust gekozen.

0
S'mon 7 mei 2021 om 08:33

Dan zullen er geen duidelijke afspraken zijn gemaakt.

0
platteprijs 7 mei 2021 om 08:35

Ik mis op deze site wel een journalistieke analyse van de Wielerflits-redactie. Ik vind dat je hier niet kunt volstaan met het typen van een nieuwsbericht en het plaatsen van de Jakobsen-tweets. Maar mogelijk zijn de heren redacteurs inmiddels achter hun telefoon en toetsenbord gekropen.

0
jooprioolpijp 7 mei 2021 om 08:42

Ik vind de analyses van de forumleden zeker zo goed (uitzonderingen daargelaten :-/)

0
Miko1983 7 mei 2021 om 08:53

Fabio zit prima op zn plaats bij Lefevre blijkt maar weer!
Dit is echt zon schandalige reactie, vind Dylan erg respectvol in al zn bewoordingen en handelen na de verschrikkelijke crash.
Eerlijk gezegd had ik deze ook totaal niet zien aankomen, erg jammer.
En dat heeft helemaal niets te maken met een eventuele schuldvraag, maar meer een stukje empathische omgang richting elkaar.
Dit verhaal kent enkel verliezers (waarvan Fabio absoluut de grootste) , die het maar wat graag over zouden willen doen!

0
Beer 7 mei 2021 om 09:35

Vond je Dylan ook erg respectvol in die sprint? En als je het hebt over empathie; vraag dan effe aan Groenewegen of hij sorry wil zeggen.

0
Glorious 7 mei 2021 om 08:54

Fabio moet nu lekker zijn mond houden,
edit wf: niet doen

0
Miko1983 7 mei 2021 om 08:54

Kijk anders even de interviews met Groenewegen terug Beer. Of zijn die niet door gekomen in België?

0
Merlinappa 7 mei 2021 om 08:56

edit wf: niet doen

0
Joop Bahamontes 7 mei 2021 om 08:57

Zelden, zo niet nooit zoveel reacties gezien in zo korte tijd op dit forum, terwijl dit al een heel actief forum is. Ik heb wel alle schakeringen zien langskomen. Dus voor ieder wat wils hier, en dat is eigenlijk wel goed. Ik vind niet dat een extra opinie van Wielerflits hierbij nodig is. Het is een nieuwssite, die ook opinies geeft maar dat niet altijd hoeft te doen. Zeker niet in zo'n gevoelig thema als dit. Ik zelf hoop maar een ding: dat Groenewegen een Giro rijdt waar hij tevreden op kan terugkijken, en idem voor Jakobsen in de Vuelta (die rijdt hij toch?).

0
Glorious 7 mei 2021 om 09:00

Fabio lult maar wat, puur juridisch en beïnvloed door engnek lefevere.

0
Aerosolo 7 mei 2021 om 09:08

Jammer al die anti-Jakobsen reacties, mede ingegeven door een Lefevere-haat.
Als Groenewegen geen excuses geeft omdat dat juridisch niet handig is, is het helemaal prachtig. Als Jakobsen iets schrijft, wordt hem juridisch gedoe verweten. Het lijkt wel alsof jullie eisen dat Groenewegen gratis excuses kan geven en dan weer snel door.

Ik vind het ook zeker slecht van Jakobsen dat hij er toch inhoudelijk op ingaat, terwijl hij zegt dat hij dat niet doet. Maar dat charme offensief van Jumbo met Groenewegen vind ik veel ergerlijker. Ze krijgen nog best veel media erin mee. Moet je je voorstellen: Groenewegen en Jakobsen zitten om de tafel met van beide kanten juristen erbij. Jullie vinden het fantastisch dat Groenewegen geen excuses aanbiedt en elk woord aan die tafel wordt juridisch gewogen. En naderhand beschrijft Groenewegen het als een fijn gesprek voor beiden. Lekker hart kunnen luchten. Tuurlijk joh.

0
Beer 7 mei 2021 om 09:20

Precies dit.

0
illu 7 mei 2021 om 12:36

Er is toch niemand die dat fantastisch vind?

Iedereen is het er wel over eens dat DG zijn excuses zou moeten aanbieden (en gebaseerd op zijn interviews lijkt me ook duidelijk dat hij die wil aanbieden). Echter is vanuit het DQS kamp met hun optredens na het incident en met het aansprakelijk willen stellen van DG die mogelijkheid juridisch geladen gemaakt.

Zou DG alsnog excuses kunnen en moeten aanbieden aan FJ? Ja… Maar dit is volgens mij (een van de?) 1e keer dat een renner aansprakelijk gesteld wordt voor een ongeluk dus de juridische teams zullen heel voorzichtig zijn omdat er geen precedent is en ze niet weten hoe dit afgehandeld gaat worden.

En op de vraag of FJ niet gecompenseerd moet worden… Ja, maar dat lijkt me nu bij uitstek een mooie doelstelling voor de UCI of renners vakbond. Een potje maken waar elke renner aan moet bijdragen (% van salaris) waar dit soort gevallen uit betaald kunnen worden. En niet ten koste van alles maar uit eigenbelang en haat een mede-coureur proberen door het slijk te halen.

0
horsm 7 mei 2021 om 12:58

Ik begrijp wel wat je bedoelt hoor, met dat ‘charme-offensief van TJV’ – maar ik zou ook niet weten wat het alternatief was. Groenewegen heeft een jaar aan de kant gestaan, nauwelijks gesproken met de pers, en als hij dat deed heeft hij geprobeerd spijt en medeleven uit te drukken. Zijn straf heeft hij geaccepteerd zonder in beroep te gaan (al waren daar redenen voor). Wat kan je nog meer verwachten?

0
VerstandOpNul 7 mei 2021 om 09:16

Wel nog even je imago oppoetsen in aanloop naar je eerste wedstrijd, maar geen excuses maken na zo’n gebeurtenis? Onbestaanbaar!
Put your money where your mouth is, Dylan Groenewegen!!

0
Miko1983 7 mei 2021 om 09:30

Wat een onzin.
Fabio en vooral de grote (vieze) baas Patrick hadden dit veel slimmer moeten spelen.
Niet meteen roepen over juridische rechtspraak, het gevang, moordaanslagen en schadevergoedingen. Focussen op het herstel van Fabio. Daarna een goed en open gesprek tussen de 2 mannen in privésfeer. Om vervolgens uiteraard ook het juridische pad te gaan bewandelen. Maar dan wel ook Jegens ASO en organisatie.

0
VerstandOpNul 7 mei 2021 om 09:43

Op zich een prima argument van jou. Jammer dat je de mening van iemand anders zomaar als ‘onzin’ afdoet, ik vind dat geen prettige manier van converseren.

0
Miko1983 7 mei 2021 om 09:47

Als mijn mening is dat jouw mening onzin is mag ik dat toch uitspreken? :D
Je bent zelf nu ook niet direct voorzichtig in de opvatting met bijbehorende woordkeuze wel?
Komt wel mooi overeen met de profielnaam, dat dan weer wel :D

0
Aerosolo 7 mei 2021 om 09:51

@Miko1983,
Je noemt 3 punten:
1) Focussen op het herstel van Fabio.
Daar zijn ze zeker mee bezig.
2) Daarna een goed en open gesprek tussen de 2 mannen in privésfeer.
Ze hebben een gesprek gehad.
3) Om vervolgens uiteraard ook het juridische pad te gaan bewandelen. Maar dan wel ook Jegens ASO en organisatie.
Wie zegt dat DQS en Jakobsen daar niet mee bezig zijn? Alleen spreekt de Poolse organisatie niet voor Jakobsen dat ze een fijn gesprek hadden en dat de blikken nu weer vooruit gericht zijn.

0
VerstandOpNul 7 mei 2021 om 09:54

Tuurlijk Miko, alles mag. Het komt je posts alleen niet ten goede.. Ik geef de voorkeur aan inhoudelijke reacties met respect voor andere meningen..

0
Miko1983 7 mei 2021 om 10:34

solo, de volgorde en manier waarop is niet handig geweest denk ik.
Voornamelijk veel stemmingmakerij helaas.
Kan mij ook oprecht niet voorstellen dat Fabio daar blij mee is als hij hier op terugkijkt over een poos (hopelijk met een paar overwinningen op zak tegen die tijd)

0
Beer 7 mei 2021 om 09:18

Wel, wel… we trekken de anti-België/Vlaanderen kaart. Wat een zwaktebod die reacties.

0
Jooop 7 mei 2021 om 09:19

“Groenewegen geen excuses uit omdat je niet mag van je advocaten voor een mildere straf, dan heb je het blijkbaar nog altijd niet begrepen.”

DQS heeft vanaf het begin de juridische aspecten (aansprakelijkheid, schadevergoeding, doodslag) in de media onder de aandacht gebracht. Door dit te doen is naar mijn idee de mogelijkheid om op persooonlijk vlak nader tot elkaar te komen, met excuses van Groenewegen, nauwelijks mogelijk geweest. Juridisch gezien is het lijkt mij ook nog geen uitgemaakte zaak wie welk deel van de verantwoordelijkheid draagt. Doordat DQS de juridische aspecten zo openlijk maken en het vuur op dat vlak blijven aanwakkeren maken ze het voor Jumbo Visma en Groenewegen niet bepaald gemakkelijk om de persoonlijke kanten op een fatsoenlijke manier af te handelen. En wellicht is dat ook de opzet, om via de publieke opinie juridische druk te zetten. Dat dat ten koste gaat van allerlei persoonlijke belangen doet van iemand van buiten the wolfpack doet er dan niet toe.

0
Beer 7 mei 2021 om 09:22

Natuurlijk komen er juridische stappen na zo’n gebeurtenis. Dus stop maar met weer naar DCQS te wijzen. Als Groenewegen een man was bood hij zijn excuses aan en droeg hij de gevolgen. Lafaard.

0
Miko1983 7 mei 2021 om 09:27

edit wf: dergelijke reacties mag je achterwege laten

0

Headlines

Populair

Materiaalzone