Denk jij te weten wie de wereldbekercross in Besançon gaat winnen?

zondag 29 januari 2023 om 09:00
Denk jij te weten wie de wereldbekercross in Besançon gaat winnen?
Ad

Een week voor het WK staat traditiegetrouw de afsluiter van de Wereldbeker-cyclus op de kalender. Dit keer niet in Hoogerheide (want daar is het WK), maar in het Franse Besançon. Denk jij te kunnen voorspellen wie er zondag gaat winnen? Samen met TOTO kijken we wat een juiste voorspelling jou kan opleveren.

Wie stopt Van der Poel?
Bij het bestuderen van de startlijst hoeven we niet te zoeken naar Wout van Aert of Tom Pidcock. Zij geven forfait. Mathieu van der Poel geeft wel acte de présence. Hij is dan ook de grote favoriet om hier te winnen.

Van der Poel trekt naar Frankrijk voor een laatste test met het oog op het WK een week later. Het grote werk zit erop en dus is het alleen nog vertrouwen tanken richting Hoogerheide. Afgelopen zondag won hij nog de Wereldbeker in Benidorm en dat zal hem goed gedaan hebben. Zijn rugproblemen leken daar als sneeuw voor de zon te zijn verdwenen. Indien hij hier zijn zesde seizoenszege weet te boeken, dan levert je dat 1,05 keer de inzet op.

De grootste concurrentie komt uiteraard uit België. Europees en Belgisch kampioen Michael Vanthourenhout is er weliswaar niet bij, maar Wereldbeker-eindwinnaar Laurens Sweeck (10x de inzet) en Eli Iserbyt (12x de inz) zijn er wel. Weten zij Van der Poel van de zege te houden?

Bekijk hier alle quoteringen voor de kanshebbers bij de mannen


Zet Pieterse de puntjes op de i?
Bij de vrouwen zijn er ook een aantal grote namen afwezig. Zo kiest Fem van Empel niet voor de Franse Wereldbeker, maar rijdt zij zaterdag de Flandriencross in Hamme. Shirin van Anrooij komt zelfs helemaal niet in actie. Marianne Vos evenmin.

Desalniettemin zijn er onder de Nederlandse dames nog voldoende kanshebsters. Zo is in Besançon Nederlands kampioene Puck Pieterse gewoon van de partij. In Besançon kan zij haar status van topfavoriete voor het WK kracht bij zetten. Een zege van Pieterse levert 1,2 keer de inzet op. In dit deelnemersveld is Denise Betsema eveneens een renster om rekening mee te houden. Wanneer zij hier weet te winnen, dan krijg je iedere euro tien keer uitgekeerd. Vlak ook Annemarie Worst niet uit. Wanneer zij hier weet te verrassen, dan kan je rekenen op twaalf keer de inzet.

Bekijk hier alle quoteringen voor de kanshebbers bij de dames


Welkomstbonus tot €50,-

Herken jij tussen deze kanshebbers een echte buitenkans? Plaats dan een weddenschap voor minimaal €5 tegen een quotering van 1,50 en ontvang een welkomstbonus tot €50,-. Zodra de einduitslag is opgemaakt én TOTO deze heeft verwerkt, ontvang je een Gratis Weddenschap ter waarde van jouw eerste voorspelling (max. €50). Deze Gratis Weddenschap is zeven dagen geldig. Je moet deze bonus wel nog even zelf activeren in het spelformulier. Deelname aan de welkomstbonus is alleen voor 24 jaar en ouder.

Claim nu jouw welkomstbonus tot €50,-

(Minimale inzet 10 euro)


‘Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+’

Dit artikel delen:

Headlines

Populair

Materiaalzone