Denk jij te weten wie de tijdrit naar Cesena wint? Zet in en win!
zondag 14 mei 2023 om 11:00

Denk jij te weten wie de tijdrit naar Cesena wint? Zet in en win!

Ad Zondag is het ieder voor zich in de Giro: er staat namelijk weer een individuele tijdrit op het programma. Op een vlak parcours kunnen echte powerhouses 35 kilometer lang hun ding doen. Deelt Remco Evenepoel een nieuwe tik uit aan de concurrentie? Volgens TOTO is de Belg een van de grootste kanshebbers.

Omdat de tijdrit vooral recht toe, recht aan rammen is, kijken wij vooral naar de kanonnen die lange tijd hoge wattages kunnen wegtrappen: Stefan Küng is een van die renners. De Zwitser won al een tijdrit dit seizoen en is al jaren een vaste podiumklant op het WK tijdrijden. Hij geldt dan misschien niet als de topfavoriet, maar bij winst krijg je maar liefst 5,25 keer jouw inzet uitgekeerd.

Ook Rohan Dennis is hier een renner om rekening mee te houden. De Australiër staat bekend als een erkend hardrijder en heeft twee wereldtitels tegen de klok op zijn palmares staan. Een juist voorspelde tijdritzege in de Giro kan jou zomaar 20 keer jouw inzet opleveren.

De topfavoriet is inderdaad Remco Evenepoel, die al eerder aangaf in de tijdritten het gat te willen slaan met Primoz Roglic. In de openingstijdrit slaagde hij daar goed in door de tijdrit te winnen en rest op grote achterstand te rijden. Zondag hoopt hij dat opnieuw te doen. Bij een zege van Evenepoel krijg je ‘slechts’ 1,39 keer je inzet terug.

Nederlandse outsiders zijn er zeker deze rit. Thymen Arensman krijgt een quotering van 40 keer en wil nog wel eens uit zijn slof schieten in dit soort tijdritten. Vorig jaar eindigde hij bijvoorbeeld als tweede in de afsluitende tijdrit in de Giro achter Matteo Sobrero en won hij de tijdrit in de Ronde van Polen. Bauke Mollema is als Nederlands kampioen tijdrijden ook een kanshebber. Als Mollema wint, wordt 1 euro inzet liefst 150 euro. Een gokje waard.

Bekijk hier alle noteringen voor Giro d’Italia

Let op: alle genoemde quoteringen zijn onderhevig aan veranderingen.

[toto id=”856237″ link=”https://bit.ly/44ZFLrM” title=”Wie wint de tijdrit naar Cesena?”]


Ontvang tot €50,- aan gratis weddenschappen

Herken jij tussen deze kanshebbers een echte buitenkans? Plaats dan een weddenschap voor minimaal €10 tegen een quotering van 1,50 en ontvang een welkomstbonus tot €50,-. Zodra de het eindklassement is opgemaakt én TOTO de uitslag heeft verwerkt, ontvang je een Gratis Weddenschap ter waarde van jouw eerste voorspelling (max. €50). Deze Gratis Weddenschap is zeven dagen geldig. Je moet deze bonus wel nog even zelf activeren in het spelformulier. Deelname aan de welkomstbonus is alleen voor 24 jaar en ouder.

Claim nu jouw welkomstbonus tot €50,-

(Minimale inzet 10 euro)

‘Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+’

RIDE Magazine