Denk jij te weten wie de Ronde van Vlaanderen gaat winnen? Zet in & win!

zaterdag 1 april 2023 om 22:00
Denk jij te weten wie de Ronde van Vlaanderen gaat winnen? Zet in & win!
Ad

Zondag is de dag waar wielerliefhebbers in Vlaanderen en omstreken een heel jaar naar uitkijken: de Ronde van Vlaanderen. Wie de afgelopen koersen niet thuis gaf, zal zijn voorjaar kunnen redden met een topprestatie in De Hoogmis. Samen met TOTO kijken we welke renners in aanmerking komen voor de overwinning en wat jij kan overhouden aan een juiste voorspelling.

Dit voorjaar zijn er drie renners die boven de rest uitsteken. Dat zagen we duidelijk in de E3 Saxo Classic. Wout van Aert behoort na zijn overwinning in deze wedstrijd en tweede plaats in Gent-Wevelgem tot een van de topfavorieten. Bij TOTO krijg je bij een zege van Wout van Aert 4,25 keer je inleg uitgekeerd. Van de ‘Grote Drie’ heeft hij de hoogste quotering. TOTO acht het net iets aannemelijker dat Mathieu van der Poel of Tadej Pogacar de Ronde van Vlaanderen gaat winnen, met quoteringen van 3,65 en 3,90. Van der Poel is daarmee dus dé topfavoriet.

Dat een van deze drie renners op de Oude Kwaremont of Paterberg de sterkste zal zijn, is gezien het koersbeeld van de afgelopen weken aannemelijk. Maar de Ronde van Vlaanderen kun je op meer manieren winnen dan door de sterkste te zijn op een van deze drie scherprechters. Terpstra bewees dat in 2018 door al vroeg ten aanval te trekken. Het is daarom interessant om te kijken naar de renners die de Ronde kunnen winnen door al vroeg in de aanval te gaan.

Het zou een tactiek kunnen zijn waarmee Soudal-Quick-Step succes kan behalen. Voor oud-winnaar Kasper Asgreen kan vroeg in de aanval gaan een manier zijn om het voorjaar van de geplaagde Belgische formatie nog enige glans te geven. Zijn resultaten tot dusver bieden echter weinig hoop. Misschien dat ploeggenoot Yves Lampaert kan verrassen. Als hij zondag boven zichzelf uit weet te stijgen, dan wordt jouw inzet met maar liefst 300 keer vermenigvuldigd.

Maar ook Jumbo-Visma kan de troefkaart van iemand meesturen in de vroege vlucht gebruiken door renners als Tiesj Benoot of Christophe Laporte vooruit te sturen. Benoot won dit jaar al Kuurne-Brussel-Kuurne en geldt als en belangrijke dark horse. TOTO vermenigvuldigt bij winst van Benoot je inleg met maar liefst 27 keer. Een gokje waard!

Bekijk hier alle quoteringen voor Ronde van Vlaanderen

Ontvang tot €50,- aan gratis weddenschappen

Herken jij tussen deze kanshebbers een echte buitenkans? Plaats dan een weddenschap voor minimaal €10 tegen een quotering van 1,50 en ontvang een welkomstbonus tot €50,-. Zodra de het eindklassement is opgemaakt én TOTO de uitslag heeft verwerkt, ontvang je een Gratis Weddenschap ter waarde van jouw eerste voorspelling (max. €50). Deze Gratis Weddenschap is zeven dagen geldig. Je moet deze bonus wel nog even zelf activeren in het spelformulier. Deelname aan de welkomstbonus is alleen voor 24 jaar en ouder.

Claim nu jouw welkomstbonus tot €50,-

(Minimale inzet 10 euro)

Dit artikel delen:

Net binnen

Populair

Materiaalzone