Christian Meier beëindigt loopbaan
foto: Sirotti
woensdag 7 september 2016 om 13:47

Christian Meier beëindigt loopbaan

Christian Meier is bezig aan zijn laatste maanden als wielerprof. De 31-jarige Canadees van Orica-BikeExchange houdt er aan het einde van het seizoen mee op. “Hoewel ik nog altijd met plezier op mijn fiets zit, groeiden mijn interesses buiten het wielrennen”, verklaart Meier.

Dankbaar
In het persbericht van de ploeg dankt Meier zijn ploeg voor de kansen die hij kreeg. “Wielrennen is een ongelofelijke periode in mijn leven geweest, maar nu kijk ik erg uit naar wat de toekomst me brengt. Ik krijg nu meer tijd om mezelf en mijn zaken in de koffiewereld te ontwikkelen. Er liggen wat ideeën en projecten op de plank die ik graag zou willen ontdekken. Ik wil iedereen hartelijk bedanken die me de laatste jaren hebben ondersteund. In het speciaal mijn vrouw Amber, maar ook Orica-BikeExchange vanwege de kans om deel uit te maken van hun project. Ik heb genoten van sommige speciale overwinningen en sommige van de beste talenten die zich hebben ontwikkeld tot wereldtoppers.” Meier boekte in zijn profcarrière geen zeges, maar was vooral een behulpzame knecht.

RIDE Magazine
7 Reacties
Sorteer op:
7 september 2016 14:16
in de koffiewereld :D
7 september 2016 14:28
@Jowinho
koffie - koffieklets - kletsmeier - meier, geen speld tussen te krijgen ;-) Overigens zou ook Tom Boonen plannen hebben in de koffiewereld...
7 september 2016 14:29
hij heeft een koffiebar in Girona, een heel populaire hang-out voor wielrennen
7 september 2016 14:29
Is dit die gozer die een koffiezaak in Girona?
7 september 2016 14:55
Misschien had hij zijn carrieres bij Trek-Segafredo wel op de een of andere manier kunnen combineren.
7 september 2016 15:00
Is al jaren niet meer gefocust op het wielrennen. Maar dankzij de sport wel een leuke koffiezaak in Girona, veel reisjes met vrouw en hond.
8 september 2016 11:56
'Meier boekte geen zeges',.. hij was Canadees kampioen in 2008

Reacties zijn gesloten.