Volg hier Nokere Koerse 2018

Geplaatst op woensdag 14 maart 2018 om 12:30

Vandaag wordt in Deinze het Vlaamse voorjaar vervolgd. Hier wordt Nokere Koerse in gang geschoten. Met de Nokereberg als scherprechter staat het peloton een koers van 191,1 kilometer te wachten. Wie volgt Nacer Bouhanni op als winnaar?

De start van de wedstrijd zal dus in Deinze plaatsvinden. Hierna volgt er een grote omloop van 76 kilometer waarin het peloton via Oudenaarde de Tiegemberg en een eerste maal Nokereberg af moet leggen. Vervolgens volgen nog de Stokstraat, Lange Ast en een tweede maal Nokereberg. Na de grote omloop, volgen er vier kleinere lussen van veertien kilometer met hierin opeenvolgend de Stokstraat en de Nokereberg. Afsluitend zijn er twee lokale rondes van 29 kilometer met enkele kasseienstroken en beklimmingen van de Stokstraat, de Lange Ast en de Nokereberg. In de tweede ronde zal de finish ook plaatsvinden bovenop de Nokereberg.

De wedstrijd zal beginnen om 12:40 en de finish wordt tussen 17:00 en 17:30 verwacht. Zowel Sporza als Eurosport zijn er dit jaar live bij. De koers zal te zien zijn op Eén en Eurosport 1 vanaf 15:00. Bespreek hier op WielerFlits het verloop van de koers.

Links
Voorbeschouwing WielerFlits

Volledige startlijst (ProCyclingStats)
Website organisatie
Parcours

Liveticker (Twitter organisatie)
Liveticker (Sporza)


Oakley Fietsbrillen: Profiteer van tientallen euro's voordeel

Nieuwe wieleroutfit nodig? Topdeals voor de nieuwe zomercollectie

Fietsschoenen: Vandaag besteld, morgen gratis bezorgd

Reacties Toon reacties Verberg reacties