Volg hier de tweede rit van de Tour of Norway 2018

Geplaatst op donderdag 17 mei 2018 om 13:45

Dylan Groenewegen sprintte gisteren bij zijn terugkeer na een rustperiode overtuigend naar de winst in de openingsetappe in de Tour of Norway, vandaag start de sprinter van LottoNL-Jumbo. Met aankomst vandaag op een heuveltje in Asker gaat het een zware taak worden voor Groenewegen om zijn trui te behouden. Wie gaat er in de tweede etappe van de Noorse etappe koers? Volg het hier op WielerFlits.

In de geboorteplaats van de Noorse schaatser Håvard Bøkko vertrekt het peloton om 13:50 voor een rit over 146 kilometer door het Noorse binnenland richting Asker, waar zij tussen 17:19 en 17:39 uit zullen maken wie zijn handen in de lucht mag steken. Met twee klimmetjes van de derde categorie onderweg en een heuvel naar de finish is het zeker niet zeker dat Groenewegen ook vandaag om de rit mee zal dingen. Vorig jaar won Edvald Boasson Hagen deze etappe, dit jaar staat de Noor er weer. Grijpt Boasson Hagen de macht?

De tweede etappe in de Tour of Norway zal niet live op televisie te zien zijn. Wel heeft de ronde zelf via FloBikes een livestream verzorgd.

Links
Voorbeschouwing: Tour of Norway 2018 (WielerFlits)

Website organisatie
Deelnemerslijst (ProCyclingStats)
Parcours

Livestream (organisatie)

Liveticker (Twitter organisatie)


Kortingen tot 35% op Sportful fietskleding

Buitenkans: 40% korting op een Lazer fietshelm

50 euro korting op de Assos T.Equipe S7 fietsbroek

Reacties Toon reacties Verberg reacties