Volg hier de Trofeo Laigueglia 2018

Geplaatst op zondag 11 februari 2018 om 10:45

Het peloton zet vandaag voor het eerst in 2018 voet op Italiaanse bodem. De Trofeo Laigueglia (1.HC) is door het wegvallen van de GP della Costa Etruschi nu de Italiaanse seizoensopener. Op een kleine vijftig kilometer van San Remo staat de renners een parcours te wachten wat behoorlijk op en neer gaat. Volg hier op WielerFlits het koersverloop.

Het peloton krijgt een heuvelachtig parcours van 203,7 kilometer te verwerken. In het begin gaat het peloton in noordelijke richting langs de Ligurische kust. De beklimmingen van de Cima Paravenna en de Testico zijn de voornaamste obstakels in het begin van de koers. De wedstrijd wordt afgesloten met een lokale omloop. Vier keer krijgen de renners de beklimming van de Colla Micheri te verduren. Op 3,9 kilometer van de streep ligt ook nog de beklimming van de Capo Melle.

Het startschot klinkt om 11.00 uur. De finish zal plaatsvinden tussen 16.00 en 16.30 uur. De koers zal hoogstwaarschijnlijk te volgen zijn via een livestream van het Italiaanse OA Sport.

Links
Voorbeschouwing: Trofeo Laigueglia 2018 (WielerFlits)

Website organisatie
Deelnemerslijst (ProCyclingStats)
Parcours

Liveticker (SpazioCiclismo)

Livestream (OA Sport)


Kortingen tot 35% op Sportful fietskleding

Buitenkans: 40% korting op een Lazer fietshelm

50 euro korting op de Assos T.Equipe S7 fietsbroek

Reacties Toon reacties Verberg reacties