WK-organisatie geeft plannen voor 'Cauberg van het Noorden' nog niet op

Berg Assen TT Circuit

De initiatiefnemers die – onder aanvoering van oud-sportjournalist Dick Heuvelman – het WK wielrennen in 2020 naar Groningen en Drenthe willen halen, hebben vergevorderde plannen om een berg nabij het TT Circuit in Assen te creëren. Dit idee werd in oktober 2013 nog afgewezen door het College van Burgemeesters en Wethouders van de Gemeente Assen, maar de voorstanders van het plan willen na de Provinciale Statenverkiezingen van 18 maart 2015 een nieuwe poging te ondernemen. WielerFlits is in het bezit van de marktconsultatie die de haalbaarheid van de ambitieuze plannen moest uitwijzen.
Lees verder...

Van der Haar meldt zich ziek af voor Wereldbeker Koksijde

Fiets aan de wilgen 2014: Andy Schleck

Lars van der Haar

Lars van der Haar zal komende zaterdag niet mee doen aan de Wereldbeker-cross in het Belgische Koksijde. De Nederlands kampioen veldrijden kampt met buikgriep. Of hij komende zondag tijdens de Superprestige-cross in Spa-Francorchamps kan starten, moet later dit weekend blijken. Van der Haar was leider in het Wereldbeker-klassement, nadat hij de openingsmanche op de Cauberg in Valkenburg had gewonnen. Vorig jaar wist hij het eindklassement op zijn naam te zetten.
Lees verder...

Andy Schleck

Er is een tijd van komen, maar ook van gaan. Dit jaar zijn een hoop renners gestopt met koersen. WielerFlits bundelt in de serie 'Fiets aan de wilgen' de renners voor wie 2014 hun laatste seizoen in het profpeloton was. Vandaag aandacht voor de grootste naam in deze rubriek: Andy Schleck.
Lees verder...