Tour 2010: Speel mee met de WielerFlits Prono!

Geplaatst op zondag 27 juni 2010 om 10:05

Zaterdag 3 juli start de 97ste editie van de Tour de France in Nederland. De proloog in Rotterdam belooft een waar spektakel te worden, waarna er ook nog een etappe door Zuid-Holland en Zeeland wordt gereden. Om een extra dimensie aan het volgen van de grootste wielerkoersen te geven heeft WielerFlits een pronostiekspel in het leven geroepen, en ook voor de Tour de France kan daaraan meegespeeld worden.

De WielerFlits Prono is een spel waarbij voor elke koers die deel uit maakt van de WielerFlits Prono-kalender een lijst van acht renners ingediend kan worden. De punten die bij elke wedstrijd behaald worden tellen mee voor een algemeen klassement, maar het is uiteraard ook mogelijk om alleen aan de Tour de France mee te doen. Let op: alleen renners die in de top-10 van het eindklassement eindigen kunnen punten verdienen.

De lijst met de acht zelf gekozen renners kan tot 2 juli 20:00 hier ingediend worden, en in het desbetreffende topic is tevens een uitgebreide uitleg te vinden over de opzet van het spel. Lees de regels goed door voordat u uw lijst plaatst, zo wordt voorkomen dat u een niet geldige lijst indient! Het volledige reglement van de WielerFlits Prono is hier te vinden.

Voorlopig spelen de deelnemers aan de WielerFlits Prono alleen om de eer. Indien er sponsors geïnteresseerd zijn om prijzen te financiëren, kunnen die contact opnemen met WielerFlits door middel van het sturen van een mail naar contact@wielerflits.nl.


Buitenkans: 385 euro korting op de SRAM Red eTap Groepset

Nieuwe fietskleding nodig? Ruime keuze en scherp geprijsd!

Oakley Fietsbrillen: Profiteer van tientallen euro's voordeel

Reacties Toon reacties Verberg reacties