Familie Michael Goolaerts doet emotionele oproep

Geplaatst op woensdag 13 juni 2018 om 16:19

foto: Sirotti

De familie van de overleden Michael Goolaerts heeft een oproep gedaan op social media. In het bericht wordt gevraagd naar de zonnebril die de Belgische renner van Veranda’s Willems-Crélan droeg tijdens Parijs-Roubaix, de koers waarin hij een hartstilstand kreeg en ten val kwam. “De bril heeft een enorme emotionele waarde voor ons.”

Goolaerts droeg op het moment van zijn val een zonnebril van het merk 100%. De familie heeft na het ongeval gezocht naar de bril, maar kon deze niet terugvinden. Zijn broer Kristof Goolaerts vraagt: “Als er iemand deze bril gevonden en meegenomen heeft, of iemand deze heeft zien oprapen, is het dan mogelijk om mij dit te melden? Wij zouden deze graag terug hebben.”

“De bril heeft een enorme emotionele waarde voor ons. Dit was zijn lievelingsbril en kreeg hij van mij als verjaardagscadeau. Bedankt voor het delen, ik zal de vinder eeuwig dankbaar zijn”, schrijft hij.

Monument
Michael Goolaerts overleed op 8 april op 23-jarige leeftijd. De renner kreeg in Parijs-Roubaix een hartstilstand, waaraan hij in het ziekenhuis overleed. In Frankrijk is afgelopen zondag een kasseienstrook van de eendagswedstrijd naar hem vernoemd. Daarnaast is een monument onthuld op de strook in het Noord-Franse Biastre, op de plek waar hij ten val kwam.


Buitenkans: 385 euro korting op de SRAM Red eTap Groepset

Nieuwe fietskleding nodig? Ruime keuze en scherp geprijsd!

Oakley Fietsbrillen: Profiteer van tientallen euro's voordeel

Reacties Toon reacties Verberg reacties