Patrick Lefevere, Sabrina Stultiens, Miguel Ángel López

Geplaatst op zaterdag 19 mei 2018 om 20:00

foto: Sirotti

In de rubriek WielerFlits Kort bundelt WielerFlits al het nieuws dat te groot is voor het servet, maar te klein voor het tafellaken. Vandaag onder andere over Patrick Lefevere, Sabrina Stultiens, Miguel Ángel López.

Patrick Lefevere hekelt hotel in Californië

Patrick Lefevere, de manager van succesploeg Quick-Step Floors, is ontevreden. Lefevere is momenteel in Californië waar zijn team de Tour of California afwerkt. Op zijn Instagram deelt de baas een foto waarop hij zijn onvrede over de organisatie uit. “Is dit de manier hoe je Quick-Step Floors en drie andere teams behandelt, het aanbieden van een `shit hotel` voor vier dagen? Het lijkt wel een gevangenis”, besluit de Lefevere nijdig.


 

Stultiens na zege in Emakumeen Bira: “Ik wilde vol gas geven in de laatste kilometer”

Sabrina Stultiens toonde zich na afloop van de eerste etappe in de Emakumeen Bira erg gelukkig. In het flashinterview na afloop vertelt de renster: “De renster keken elkaar aan dus besloot ik in de laatste kilometer om vol gas te geven. Dat het gat dan zo groot was, had ik niet gedacht.”

Morgen volgt opnieuw een lastige etappe in de Baskische rittenkoers. Over haar kansen op de eindzege antwoordt Stultiens strijdvaardig: “Ik ben geen favoriet voor de zege, maar ben niet van plan mijn trui op te geven. Ik ga ervoor vechten.”


Miguel Ángel López: “Doel was om de etappe te winnen”

De Giro d`Italia was nog niet altijd even goed voor Miguel Ángel López. In de eerste week verloor de Colombiaan al enkele kostbare minuten, maar op de Monte Zoncolan reed Superman weer met de besten omhoog. Op de top kwam López als vierde binnen. Na afloop vertelt de klimmer: “Het doel was om de etappe te winnen. We waren erg gemotiveerd en deden ons best. We missen hem net, maar dit is alweer een stap voorwaarts.”


Buitenkans: 385 euro korting op de SRAM Red eTap Groepset

Nieuwe fietskleding nodig? Ruime keuze en scherp geprijsd!

Oakley Fietsbrillen: Profiteer van tientallen euro's voordeel

Reacties Toon reacties Verberg reacties