Geen John Degenkolb en Giacomo Nizzolo in Milaan-San Remo

Geplaatst op woensdag 14 maart 2018 om 16:54

John Degenkolb - foto: Sirotti (archiefbeeld)

Trek-Segafredo staat zaterdag in Milaan-San Remo zonder John Degenkolb en Giacomo Nizzolo aan het vertrek. De Duitser, in 2015 winnaar van La Primavera, en de Italiaan kampen met fysieke ongemakken, meldt de WorldTour-ploeg.

Degenkolb moest Parijs-Nice gedwongen verlaten omdat hij kampte met bronchitis. Hij wilde geen risico nemen met het oog op Milaan-San Remo, maar is nog steeds niet helemaal hersteld. “Met pijn in mijn hart moet ik mijn start annuleren. Ik ben niet fit genoeg”, aldus de Duitser. “Ik voel me de laatste dagen al beter en zal snel weer op de fiets zitten. Dus geen zorgen voor de rest van het klassiekerseizoen. Ik wens mijn team het beste voor zaterdag.”

Nizzolo moest in de vierde rit van Tirreno-Adriatico opgeven met kniepijn. Een snelle behandeling moest de Italiaan alsnog klaarstomen voor Milaan-San Remo, maar zijn knie is nog steeds niet honderd procent. Om de rest van het seizoen niet in gevaar te brengen, wordt ook hij aan de kant gehouden. Degenkolb en Nizzolo worden vervangen door Kiel Reijnen en Boy van Poppel.

Selectie Trek-Segafredo voor Milaan-San Remo
flag-it Fabio Felline
flag-nl Koen de Kort
flag-ie Ryan Mullen
flag-nl Boy van Poppel
flag-ch Gregory Rast
flag-us Kiel Reijnen
flag-be Jasper Stuyven


Oakley Fietsbrillen: Profiteer van tientallen euro's voordeel

Nieuwe wieleroutfit nodig? Topdeals voor de nieuwe zomercollectie

Fietsschoenen: Vandaag besteld, morgen gratis bezorgd

Reacties Toon reacties Verberg reacties