Sunweb trekt met Dumoulin en Matthews naar Milaan-San Remo

Door Koen Middendorp, dinsdag 13 maart 2018 om 18:15

foto: Sirotti

Sunweb kan in Milaan-San Remo rekenen op zowel Michael Matthews als Tom Dumoulin. Beide renners werden de voorbije weken achtervolgd door pech, maar zijn fit genoeg om van start te gaan in de lenteklassieker.

Ploegleider Marc Reef laat in een persbericht weten dat Matthews komende zaterdag de troepen zal aanvoeren. De Australische sprinter wist in de voorbije edities van La Primavera geen potten te brokken, maar mocht in 2015 nog als derde man mee het eindpodium op. “We zijn blij dat hij terug is na zijn schouderbreuk in de Omloop het Nieuwsblad. Hij heeft de afgelopen week enkele goede trainingen kunnen afwerken”, aldus Reef.

Een van de belangrijkste helpers van Matthews – zeker in afwezigheid van de zieke Søren Kragh Andersen en de in Tirreno-Adriatico uitgevallen Simon Geschke – moet Dumoulin worden. De Limburger viel recent nog uit in de Koers van de Twee Zeeën, maar bleek na medisch onderzoek geen breuken te hebben opgelopen.

De selectie wordt verder aangevuld met wegkapitein Roy Curvers, rappe mannen Nikias Arndt en Edward Theuns, Lennard Kämna en de jonge klimmer Sam Oomen.

Selectie Sunweb voor Milaan-San Remo
flag-de Nikias Arndt
flag-nl Roy Curvers
flag-nl Tom Dumoulin
flag-de Lennard Kämna
flag-au Michael Matthews
flag-nl Sam Oomen
flag-be Edward Theuns


Oakley Fietsbrillen: Profiteer van tientallen euro's voordeel

Nieuwe wieleroutfit nodig? Topdeals voor de nieuwe zomercollectie

Fietsschoenen: Vandaag besteld, morgen gratis bezorgd

Reacties Toon reacties Verberg reacties