Timo Roosen verlengt tot eind 2020 bij Jumbo-ploeg

Door Nick Doup, vrijdag 2 maart 2018 om 16:03

foto: Marcel Koch

LottoNL-Jumbo heeft het aflopende contract van Timo Roosen opengebroken en verlengd. De 25-jarige Brabander ligt nu tot en met eind 2020 onder contract bij de Nederlandse ploeg, die deze week de toekomst gegarandeerd zag worden door supermarktketen Jumbo. Ook de contractverlenging van Steven Kruijswijk is bevestigd.

Roosen boekte vorig jaar twee zeges. Hij won een rit in de Tour des Fjords en was de beste in de Tacx Pro Classic. “Die overwinningen bewezen dat ik sterker word. Dat is het belangrijkste”, zegt hij in het persbericht. “Mijn focus ligt op succesvol zijn met Dylan Groenewegen, als zijn lead-out, maar ook op de klassiekers. Dat zijn doelen waaraan we bij LottoNL-Jumbo samen werken. Ik heb het er goed naar mijn zin. De begeleiding, het materiaal, alles is in orde. De ploeg verbetert nog elk jaar.”

“We hebben nu weer een stap gezet met voeding. De ploeg is innovatief actief en draait gewoon goed. Dat waren voor mij redenen om bij te tekenen”, aldus Roosen, die sinds 2015 deel uitmaakt van LottoNL-Jumbo. Daarvoor kwam hij een seizoen uit voor de opleidingsploeg van Rabobank.


Opruiming Fietsschoenen: korting tot wel 50% op topmerken

Nieuwe wieleroutfit nodig? Topdeals voor de nieuwe zomercollectie

Stijlvolle wielerkleding van La Machine : Gratis verzending tijdens de Tour

Reacties Toon reacties Verberg reacties