Daniel Martin klaar voor UAE Emirates-debuut

Geplaatst op dinsdag 13 februari 2018 om 09:35

Daniel Martin maakt morgen zijn debuut in de kleuren van UAE Emirates tijdens de Volta ao Algarve. De Ier, vorig jaar twaalfde in de UCI WorldTour-ranking, kan niet wachten tot hij zijn rugnummer mag opspelden.

“Ik voel een mengeling van zenuwen en opwinding”, aldus Martin. “Het is altijd spannend om terug te keren in de koers en te ontdekken hoe het niveau is. Ik voel me goed en heb goed getraind in de wintermaanden, maar koersen is natuurlijk altijd anders.”

De Ier verruilde deze winter Quick-Step Floors voor de WorldTour-formatie uit de Verenigde Arabische Emiraten en rijdt in Portugal zijn eerste kilometers in dienst van zijn nieuwe werkgever, tevens als voorbereiding op de Tour de France.

“Natuurlijk kost het tijd om goed samen te werken met deze geweldige groep, maar we hebben al twee leuke trainingskampen gehad waar we veel hebben gelachen en elkaar beter hebben leren kennen. We staan met een sterk team aan de start in de Algarve, dus ik kan niet wachten tot we beginnen”, meldde hij tot slot.


Castelli 2018 collectie: Gratis verzending en retour

Born sportvoeding: De keuze van Tom Dumoulin

Ontdek het ruime assortiment aan Shimano-onderdelen

Reacties Toon reacties Verberg reacties