Vrouwenwielrennen in 2018: Dit kan je verwachten op WielerFlits

Geplaatst op maandag 12 februari 2018 om 12:50

foto: Alex Whitehead/SWpix.com

Vrouwenwielrennen is ook in 2018 een van de pijlers van WielerFlits. Ieder jaar breiden we ons aanbod van artikelen over het vrouwenpeloton uit en ook dit jaar doen we er weer een schepje bovenop. Dit is wat je kunt verwachten.

Verslaggeving
Op WielerFlits mis je niks van de UCI Women’s World Tour. We brengen je dagelijks op de hoogte van het belangrijkste nieuws uit de buik van het vrouwenpeloton. Van iedere wedstrijd van het hoogste niveau publiceren we razendsnel een ritverslag. Op dezelfde wijze informeren we je over Nederlandse dameskoersen en Nederlandse zeges op andere UCI-niveaus.

Voorbeschouwing
Vanaf morgen (dinsdag 13 februari) stellen we in zes afleveringen de belangrijkste vrouwenploegen aan je voor. Ook maken we een uitgebreide voorbeschouwing van de wereldkampioenschappen (wegrit, tijdrit en veldrijden) en de Nederlands kampioenschappen.

Interviews
We gaan opnieuw op zoek naar de verhalen achter de hoogte- en dieptepunten van onze Nederlandse topwielrensters. In de uitgebreide Weekendinterviews, maar ook in kortere verhalen brengen we achtergronden over de hoofdrolspelers. Wanneer onze verslaggevers ter plaatse zijn kun je ook bij ons terecht voor exclusieve video-interviews.


De 2018 collectie van Castelli: Gratis bezorging & retourneren

Buitenkans: 40% korting op een Lazer fietshelm

De beste deals voor binnenbandjes! o.a. Continental & Vredestein

Reacties Toon reacties Verberg reacties