Lichte wijzigingen bij Caja Rural en Wanty-Groupe Gobert

Geplaatst op dinsdag 2 januari 2018 om 17:58

foto: PR

Caja Rural-Seguros RGA en Wanty-Groupe Gobert hebben vandaag hun nieuwe tenues gepresenteerd. Beide ProContinentale formaties hebben lichte wijzigingen aangebracht in hun shirts in vergelijking met 2017.


Caja Rural-RGA heeft de achterkant van het shirt flink onder handen genomen. De achterkant van de truitjes was in 2017 nagenoeg identiek aan de voorkant, maar in 2018 kiest de ploeg voor een verticale wit-gele baan met daarin de namen van de hoofdsponsors.

Nieuw design voor de achterkant van het shirt van Caja Rural-RGA.

Geplaatst door Materiaalzone op dinsdag 2 januari 2018

Wanty-Groupe Gobert
Het nieuwe design van Wanty-Groupe Gobert ging al een aantal dagen rond op internet, maar is nu ook officieel onthuld. De ploeg van onder anderen de Nederlanders Wesley Kreder en Marco Minnaard heeft meer groen en wit opgenomen in de tenues.

De Belgische formatie is een samenwerking aangegaan met de Chinese kledingfabrikant Santic. “Het idee en de dominante kleuren blijven ongewijzigd en passen bij het nieuwe Cube C:68 Litening-frame. De marineblauwe en fluogele kleur maken onze trui opnieuw onvermijdelijk in het peloton van 2018”, meldt de ploeg.

https://twitter.com/TeamWantyGobert/status/948224589775228928


Opruiming Fietsschoenen: korting tot wel 50% op topmerken

Nieuwe wieleroutfit nodig? Topdeals voor de nieuwe zomercollectie

Stijlvolle wielerkleding van La Machine : Gratis verzending tijdens de Tour

Reacties Toon reacties Verberg reacties