Cancellara daagt Gaimon uit voor duel: “No motor needed”

Door Nick Doup, vrijdag 17 november 2017 om 18:07

foto: Sirotti

Fabian Cancellara heeft via Twitter Phil Gaimon uitgedaagd. De Zwitserse ex-prof wil het tegen de Amerikaan opnemen, nadat die hem ervan beschuldigde tijdens zijn carrière een motortje te hebben gebruikt. “Ik ben heel nieuwsgierig om te zien hoeveel Watt jij kan trappen”, schrijft Cancellara.

“Hallo Phil Gaimon”, begint Spartacus. “Ik ken je eigenlijk niet, maar ik nodig je graag uit om mij te verslaan in een van mijn Chasing Cancellara-toertochten. Jij mag de datum kiezen in een van de vijf landen. Begin maar vast met trainen”, aldus Cancellara, die afsloot met de hashtag #NoMotorNeeded.

Cancellara eiste eerder deze week dat Gaimon zijn excuses moet aanbieden vanwege de aantijgingen in zijn biografie. Hij wil ook dat het boek uit de schappen wordt gehaald, maar de Amerikaanse oud-wielrenner gaat dat niet doen. “In mijn boek heb ik een gerucht herhaald dat goed gedocumenteerd is en al jaren oud is”, reageerde Gaimon in een statement. “Zo heb ik het ook gepresenteerd. Ik sta achter mijn mening, want het is niet meer dan dat.”


Kortingen tot 35% op Sportful fietskleding

Buitenkans: 40% korting op een Lazer fietshelm

50 euro korting op de Assos T.Equipe S7 fietsbroek

Reacties Toon reacties Verberg reacties