Definitief einde voor Lensworld-Kuota

Geplaatst op dinsdag 14 november 2017 om 09:55

De Belgische damesploeg Lensworld-Kuota verdwijnt definitief uit het peloton. Het is teammanager Heidi Van De Vijver niet gelukt een nieuwe hoofdsponsor te vinden, nadat Lensworld besloot zich terug te trekken als geldschieter

 “Na onze aankondiging dat we het team moesten stopzetten, vanwege het afhaken van onze hoofdsponsor Lensworld door een overname, hebben we nog even geprobeerd om op tijd een vervanger te vinden. Het vele ongeloof, de mediasupport en sponsortips hebben ons geholpen, maar uiteindelijk moeten we besluiten dat we geen half werk willen neerzetten”, schrijft het management op de website van de ploeg.

“Ondertussen hebben de meeste rensters gelukkig nog een team of club gevonden en wij danken deze teams voor hun begrip en de samenwerking! Vooral willen we zéér graag alle sponsoren bedanken die ons jarenlang het vertrouwen hebben gegeven. En uiteraard alle mensen die ongelooflijk hebben meegeleefd en ons nog probeerden te helpen, maar deze wedstrijd tegen de tijd hebben we helaas verloren. Het pro dameswielrennen kent een enorme progressie en we zullen dit zeker blijven volgen.”

Bij de Belgische ploeg stonden twee Nederlandse renster onder contract; Anouk Rijff en Winanda Spoor en de tot Belgische genaturaliseerde Kim de Baat.


Opruiming Fietsschoenen: korting tot wel 50% op topmerken

Nieuwe wieleroutfit nodig? Topdeals voor de nieuwe zomercollectie

Stijlvolle wielerkleding van La Machine : Gratis verzending tijdens de Tour

Reacties Toon reacties Verberg reacties