EF Education First nieuwe sponsor Cannondale-Drapac

Geplaatst op zaterdag 9 september 2017 om 17:14

Cannondale-Drapac zal volgend jaar omgedoopt worden tot Team EF Education First-Drapac powered by Cannondale, dat bevestigt Slipstream Sports, het bedrijf achter Cannondale-Drapac. De internationale onderwijsinstelling EF Education First is de reddende engel voor de ploeg van Jonathan Vaughters.

Met de komst van de nieuwe titelsponsor is een eind gekomen aan een periode van twee weken onzekerheid. De ploeg maakte op 26 augustus bekend dat een nieuwe titelsponsor was afgehaakt, waardoor het voortbestaan van de ploeg in gevaar dreigde te komen. De ploeg liet gisteren al weten officieel gered te zijn. John Kerry, tot januari nog Amerikaans minister van Buitenlandse zaken, heeft een belangrijke rol gespeeld in de laatste fase van de onderhandelingen.

Het van oorsprong Zweedse EF Education First is een in Zwitserland gezeteld bedrijf dat zich richt op het aanbieden van diensten op educatief terrein, waaronder taalcursussen en uitwisselingsprogramma’s voor scholen. Teammanager Jonathan Vaughters benadrukt in een verklaring dat EF een belangrijke rol krijgt toebedeeld binnen het team. “Education First zal toewerken naar een verregaande samenwerking met Slipstream Sports. Ze zullen niet alleen als sponsor door het leven gaan, maar ook een belangrijke partner worden die inspraak zal hebben in zaken als het aantrekken van renners.”


OP=OP : 60 euro korting op Sidi Genius 7 fietsschoenen

Alleen dit weekend: 20% extra korting op Castelli

150 euro korting op POC fietsbrillen

Reacties Toon reacties Verberg reacties