Laurens ten Dam verlengt contract bij Sunweb

Door Koen Middendorp, maandag 17 juli 2017 om 10:51
Laurens ten Dam

Foto: Sirotti

Laurens ten Dam zal ook komend seizoen nog in het profpeloton te bewonderen zijn. De 36-jarige klimmer is een contractverlenging van één seizoen met zijn huidige team Sunweb overeengekomen. Dit laat de ploeg met een Duitse licentie weten in een opgesteld persbericht.

Aanvankelijk zou Ten Dam na dit seizoen zijn fiets aan de wilgen hangen, maar hier kwam hij in mei al voorzichtig op terug. “Aanvankelijk was het plan om na dit seizoen te stoppen. Omdat het echter zo goed gaat en ik het plezier weer heb teruggevonden, heb ik toch besloten om er nog een jaar aan vast te plakken. Ik ben enorm blij dat ik ook komend seizoen onderdeel uitmaak van Sunweb, en ik hoop dat we kunnen voortbouwen op het huidige succes.”

Aike Visbeek, een van de ploegleiders van Sunweb in de huidige Tour de France, is eveneens in zijn nopjes met de contractverlening van de ervaren Nederlander. “We zijn enorm blij dat we ook volgend seizoen kunnen rekenen op de diensten van Laurens. Hij is nog altijd zeer belangrijk in de koers, en zijn werkethiek en ervaring vormen een bron van inspiratie voor de jongere coureurs binnen onze ploeg.”


Buitenkans: 385 euro korting op de SRAM Red eTap Groepset

Nieuwe fietskleding nodig? Ruime keuze en scherp geprijsd!

Oakley Fietsbrillen: Profiteer van tientallen euro's voordeel

Reacties Toon reacties Verberg reacties