Zijlaard: “Publiek is de grote winnaar van Zesdaagse van Rotterdam”

Geplaatst op woensdag 11 januari 2017 om 11:57

Roger Kluge en Christian Grasmann hebben dinsdagavond de Zesdaagse van Rotterdam op hun naam geschreven. Wedstrijdleider Michael Zijlaard kijkt tegenover RTV Rijnmond tevreden terug op het evenement. “Er is deze week maar één grote winnaar en dat is het publiek.”

Zijlaard, die tevens teammanager is van Roompot-Nederlandse Loterij, noemt de publieke belangstelling geweldig. “Vorig jaar hadden we 33.000 bezoekers en dit jaar bijna 35.000. Wat wij mooi vinden, is dat de mensen tot de laatste wedstrijden blijven zitten. Dat is een compliment. Ze nemen de moeite om zelfs tot half twaalf, twaalf uur te blijven. Dat doe je volgens mij alleen maar als je prachtige sport ziet.”

De wedstrijdleider kreeg een compliment van de voorzitter van de jury. “Dat is mooi. We hadden ook al een evaluatie gehad, waarin hij zei: ik zie geen puntjes voor jullie om te verbeteren.” Zelf ziet Zijlard echter wel een aantal punten die beter kunnen. “Maar er staat een prachtig event. We hebben met een fantastische finale mogen afsluiten.”


Buitenkans: 385 euro korting op de SRAM Red eTap Groepset

Nieuwe fietskleding nodig? Ruime keuze en scherp geprijsd!

Oakley Fietsbrillen: Profiteer van tientallen euro's voordeel

Reacties Toon reacties Verberg reacties