Zweeler Wielerjaarspellen 2017: Min. 16.500 euro aan prijzen

Geplaatst op zondag 15 januari 2017 om 17:30

Met de Tour de Tour Down Under (start 17-01 1:00 uur) wordt het wielerpeloton in 2017 weer op gang geschoten. Het is tevens het begin van het wielerseizoen op Zweeler dat spetterend geopend wordt met het Wielerjaarspel 2017 Voor 10 euro per team kan men een jaar lang strijden om een deel van de prijzenpot die gevuld is met minstens 12.500 euro. Zo staat de eerste prijs voor het algemeen klassement op 832 euro!

Meer dan 900 renners zijn opgenomen in het Wielerjaarspel en onderverdeeld in groepen. De ‘beste’ 106 renners staan in de groepen A tot en met G en de rest in de H groep. Bij het maken van een team wordt de deelnemer verplicht om keuzes te maken aangezien per groep een maximaal aantal renners gekozen mag worden. Zo wordt de A-groep gevormd door Alberto Contador, Alexander Kristoff, Peter Sagan, Nairo Quintana, Greg van Avermaet, Chris Froome en Alejandro Valverde. Van dit zevental mogen slechts vier renners geselecteerd worden. Een team bestaat in totaal uit 36 renners die punten kunnen scoren in de 59 wedstrijden die meetellen voor het Wielerjaarspel.

Wielerjaarspel (Budget): Min. 4.000 euro aan prijzen!

Dit jaar natuurlijk ook weer een budgetspel voor het hele seizoen. Met precies dezelfde renners een team maken, alleen dan een volledig ander spel. Je krijgt 350 miljoen euro budget om 25 renners te kiezen, waarvan jij denkt dat ze de meeste punten gaan halen in de 59 wedstrijden die meetellen voor het Wielerjaarspel (budget) 2017. Het spel kost 10 euro per team en we starten met minimaal 4.000 euro aan prijzen. De eerste prijs zal 462 euro zijn (90 AK prijzen).

Andere wielerspellen

Gedurende het jaar organiseert Zweeler veel meer wielerspellen. Bijvoorbeeld het Voorjaarsklassiekers Spel of het Tour de France Spel. Maar er zijn tevens spellen voor de kleinere koersen. Momenteel staat er een spel live voor zowel de Tour Down Under (minstens 1.000 euro aan prijzen) als de Tour Down Under (Deposit). Dit laatste spel kan je GRATIS aan mee doen wanneer je minimaal 50 euro op je Zweeler rekening stort (1.000 euro aan prijzen). Je krijgt dan een ticket voor een gratis team. Je kan alleen aan dit spel mee doen, met een ticket!

Op het Wielerflitsforum is er ook een topic aangemaakt om alle taktieken bespreken met andere flitsers!

Klik hier om je onmiddellijk te registreren!

Meer Zweelerspellen:

Australian Open Spel 2017: Minimaal 1.000 euro aan prijzen!

PDC Darts Jaarspel 2017: Minimaal 1.000 euro aan prijzen!


Speel gratis mee met het Scorito Klassiekerspel en win mooie prijzen

Reacties Toon reacties Verberg reacties