Geef jouw mening in het WielerFlits Lezersonderzoek

Geplaatst op woensdag 16 november 2016 om 08:00

Wat zou jij graag willen lezen op WielerFlits? Wat doen we goed en waar kunnen we nog in verbeteren? Met het eerste WielerFlits lezersonderzoek willen we de meningen onder onze bezoekers peilen met als doel onze site beter te maken.

Waarom een lezersonderzoek?
WielerFlits is in 2008 gestart als een site voor en door wielerliefhebbers. In de afgelopen acht jaar zijn we uitgegroeid tot de best bezochte wielersite van Nederland. Wij hebben allerlei ideeën om WielerFlits te vernieuwen en te verbeteren, maar willen nu ook toetsen of dit aansluit bij wat jij graag zou willen zien.

Waarom meedoen?
Door de reacties op ons forum ontvingen wij de afgelopen jaren al veel bruikbare feedback, maar dit is de eerste keer dat wij daadwerkelijk concreet naar de mening van onze bezoekers vragen. Op basis van de antwoorden, zijn we beter in staat te beslissen welke thema’s de komende periode de aandacht krijgen.

Het invullen zal slechts enkele minuten in beslag nemen. Aan het einde van het onderzoek vragen wij om tips of suggesties. De vijf beste tips ontvangen een shirt van La Machine.

Klik hier om mee te doen aan het
WielerFlits Lezersonderzoek


Oakley Fietsbrillen: Profiteer van tientallen euro's voordeel

Nieuwe wieleroutfit nodig? Topdeals voor de nieuwe zomercollectie

Fietsschoenen: Vandaag besteld, morgen gratis bezorgd

Reacties Toon reacties Verberg reacties