Cretskens vindt toch onderdak

Geplaatst op woensdag 27 april 2011 om 11:44

Wilfried Cretskens gaat per 2 mei koersen voor de continentale ploeg Dockers Koffie-Jelly Belly. Hij wordt daar eliterenner zonder contract, zo meldt Sporza. Eric Vanderaerden is daar ploegleider.

Nadat zijn contract afgelopen seizoen afliep bij Omega Pharma-Lotto, onderhandelde de Belg met onder meer Landbouwkrediet en Vacansoleil. Tot een akkoord kwam het echter niet, waarna Cretskens zonder contract kwam te zitten.

Bij Donckers Koffie-Jelly Belly vindt hij nu wel onderdak en hoopt volgend seizoen weer volwaardig prof te zijn. ”Ik ben opnieuw renner en wil dat blijven. Ik wil de komende maanden de pedalen laten spreken zodat ik volgend jaar opnieuw volwaardig prof kan zijn”, aldus Cretskens in Het Belang van Limburg. ”

De voormalig renner van Omega Pharma-Lotto en Quick Step gaat verder: ”Ik ben nu 34 jaar en kan niet geloven dat het voorbij is. Fysiek ben ik op niveau. Ik voel me op training zelfs erg goed. Ik ben immers keihard blijven werken om rap te kunnen hervatten als ik een ploeg zou vinden.”


Oakley Fietsbrillen: Profiteer van tientallen euro's voordeel

Nieuwe wieleroutfit nodig? Topdeals voor de nieuwe zomercollectie

Fietsschoenen: Vandaag besteld, morgen gratis bezorgd

Reacties Toon reacties Verberg reacties