Sagan gaat voor goud met de nieuwe Specialized Sagan Collection

Geplaatst op maandag 9 april 2018 om 16:13

Een opmerkelijk beeld in de volle finale van Parijs-Roubaix. Op weg naar de vélodrome begon Peter Sagan als een volleerd mecanicien aan zijn stuur te sleutelen, met als doel de vering van zijn fiets uit te zetten. Zijn gouden Specialized Roubaix fiets daarmee vol in beeld. Een oplettende kijker had gezien dat de regerend wereldkampioen al tijdens de Ronde van Vlaanderen in het goud was gestoken.

Sponsor Specialized schonk Sagan naast een gouden fiets ook een gouden outfit. De schoenen en helm zijn technisch hetzelfde als de onlangs gelanceerde en door ons geteste Evade II helm en SW7 schoenen. De fietsen zijn identiek aan de reguliere in-line Diverge en Roubaix modellen.

De ontwerpers van Specialized werkten nauw samen met Sagan. Dit heeft geresulteerd in een lijn met de naam ‘Sagan Collection’, waarin de producten een stijlvolle make-over van zwart en goud hebben gekregen. Het resultaat mag er wezen!

Verantwoording:
Specialized is mediapartner van WielerFlits. Dit artikel is in samenwerking met Specialized tot stand gekomen, maar is geschreven door een redacteur van WielerFlits


Opruiming Fietsschoenen: korting tot wel 50% op topmerken

Nieuwe wieleroutfit nodig? Topdeals voor de nieuwe zomercollectie

Stijlvolle wielerkleding van La Machine : Gratis verzending tijdens de Tour

Reacties Toon reacties Verberg reacties